Uw pensioen, uw toekomst
Love your future. Shell Pensioen
SNPS. Smarten up your future
Jaarverslag 2020 – Shell Nederland Pensioenfonds Stichting 

Grote steun voor het maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid van SNPS

Interview met bestuurslid en focal point ESG Nicole van der Toorn en Arnold Gast, Risk & Investment Officer Shell Pensioen.

Over Nicole van der Toorn 

Nicole van der Toorn is niet-uitvoerend bestuurder bij SNPS en medeverantwoordelijk voor het intern toezicht op de uitvoerende bestuursleden. Haar aandachtsgebieden binnen het bestuur zijn ESG, Communicatie en Governance & Geschiktheid. In het dagelijks leven is Nicole werkzaam als Senior Indirect Tax Adviser. Nicole is opgeleid als fiscaal-econoom en werkte hiervoor bij accountantskantoor PWC. Ze is moeder van twee kinderen.

Over Arnold Gast
Arnold Gast studeerde Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde zijn postdoctorale master in Financial Analyses op de Vrije Universiteit van Amsterdam. Gast was een groot deel van zijn carrière werkzaam bij Delta Lloyd Asset Management, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor het Credits & Investment Office. Daarna bekleedde hij de functie van Chief Investment Officer in de directie van ACTIAM. Sinds juli 2019 is hij Risk & Investment Officer bij Shell Pensioenbureau Nederland B.V.